Uhrova 1, Bratislava

Zateplenie obvodového plášťa a vchodov, hydroizolácia a zateplenie strechy, výmena výplní stavebných otvorov, rekonštrukcia lodžií a predsadených balkónov vrátane repasácie zábradlia, ostatné práce.

Kompletná rekonštrukcia panelového domu bola nutná aj tu. Tento objekt bolo potrebné kompletne zrevitalizovať. Vďaka tomu se zlepšil nielen technický stav budovy, ale tiež výsledný estetický dojem. Zateplenie domu vráti budove Uhrova 1, Bratislava v horizonte cca 5 rokov náklady spojené s revitalizáciou. Vďaka zníženiu energetických nárokov je návratnosť investície pre tento objekt takmer okamžitá. Myslené bylo aj na spoločné priestory - chodby, pivnice, kočikáreň. K docieleniu zateplenia týchto priestorov tu prebehla výměna dverí pri vstupe do budovy. Nové vchodové dvere spoľahlivo eliminovali zbytočný únik tepla z objektu.

Množstvo balkónov na budove Uhrova 1, Bratislava dlhodobo potrebovalo rekonštrukciu. Rekonštrukcia balkónov je neoddeliteľnou súčasťou revitalizácie objektov a aj tu bola potrebná výmena zastaraných a poničených prvkov za nové a bezpečné. Budova Uhrova 1, Bratislava bola podrobená tiež oprave plochej strechy. Oprava bola nevyhnutná a boli tu aplikováné nové funkčné hydroizolácie, ktoré zminimalizovali únik tepla a eliminovali možné zatekanie vody do objektu.