Adama Trajana 8, Piešťany

Zateplenie obvodového plášťa a stropu pivníc, hydroizolácia a zateplenie strechy, výmena výplní stavebných otvorov, sanácia lodžií vrátane zateplenia a výmeny zábradlí, betonáž okapového chodníka, ostatné práce.

Na Adama Trajana 8, Piešťany sme zaišťovali kompletnú rekonštrukciu panelovýho domov. Budova potrebovala obnoviť a modernizovať svoj vzhľad, vyčistiť a rekonštruovať spoločné priestory - a nie len to. Zateplenie domu zaistilo výrazné zníženie nákladov za vykurovanie, ale tiež zvýšenie komfortu bývania pre obyvateľov. Návratnosť investície do zateplenia domu je v prípade tejto budovy Adama Trajana 8, Piešťany takmer okamžitá. Zateplovanie se nevzťahovalo iba na fasádu, ale zahŕňalo tiež výmenu okien za moderné plastové alebo drevohliníkové. Izolácia okien zohrala v celkovom zateplení dôležitú úlohu.

Množstvo balkónov na budove Adama Trajana 8, Piešťany dlhodobo potrebovalo rekonštrukciu. Rekonštrukcia balkónov je neoddeliteľnou súčasťou revitalizácie objektov a aj tu bola potrebná výmena zastaraných a poničených prvkov za nové a bezpečné. Staré obklady boli strhnuté a nahradené novými. Pokládka nových obkladov zaistila budove Adama Trajana 8, Piešťany ochranu proti možnému znečisteniu od okoloidúcich osôb alebo exkrementov zvierat.