Námestie Ľudovíta Fullu 1-8, Žilina

Zateplenie obvodového plášťa, stropov pivníc a vchodov, výmena šindlovej krytiny nadstavenej šikmej strechy, výmena výplní stavebných otvorov (okná a vchodové dvere), dodanie a montáž nových kompletných predsadených balkónov, ostatné práce.

Zateplenie domu zaistilo výrazné zníženie nákladov za vykurovanie, ale tiež zvýšenie komfortu bývania pre obyvateľov. Návratnosť investície do zateplenia domu je v prípade tejto budovy Námestie Ľudovíta Fullu 1-8, Žilina takmer okamžitá. Myslené bylo aj na spoločné priestory - chodby, pivnice, kočikáreň. K docieleniu zateplenia týchto priestorov tu prebehla výměna dverí pri vstupe do budovy. Nové vchodové dvere spoľahlivo eliminovali zbytočný únik tepla z objektu. Kompletnosť zateplenia budovy Námestie Ľudovíta Fullu 1-8, Žilina zaistila výmena dverí do objektu. Práve zastarané a pokrivené dvere boli príčinou veľkého úniku tepla. Tento problém sme montážou nových dverí vyriešili.

Opravy plochých striech sú pri rekonštrukcii absolútne nevyhnutné. Na Námestie Ľudovíta Fullu 1-8, Žilina bola úplne vymenená hydroizolácia plochej strechy, ktorá tým získala opätovnú vodotesnosť a tepelnú ochranu. Opravené boli všetky prvky, ktoré sa na streche nachádzali. Budova Námestie Ľudovíta Fullu 1-8, Žilina bola podrobená tiež oprave plochej strechy. Oprava bola nevyhnutná a boli tu aplikováné nové funkčné hydroizolácie, ktoré zminimalizovali únik tepla a eliminovali možné zatekanie vody do objektu.