Lúčna 1014, Bytča

Zateplenie obvodového plášťa a stropu 1. NP, zateplenie strechy, výmena výplní stavebných otvorov (okná a vchodové dvere), odstránenie systémových porúch balkónov, ostatné práce.

Zateplenie domu vráti budove Lúčna 1014, Bytča v horizonte cca 5 rokov náklady spojené s revitalizáciou. Vďaka zníženiu energetických nárokov je návratnosť investície pre tento objekt takmer okamžitá. Myslené bylo aj na spoločné priestory - chodby, pivnice, kočikáreň. K docieleniu zateplenia týchto priestorov tu prebehla výměna dverí pri vstupe do budovy. Nové vchodové dvere spoľahlivo eliminovali zbytočný únik tepla z objektu. Kompletnosť zateplenia budovy Lúčna 1014, Bytča zaistila výmena dverí do objektu. Práve zastarané a pokrivené dvere boli príčinou veľkého úniku tepla. Tento problém sme montážou nových dverí vyriešili.

Opravy plochých striech sú pri rekonštrukcii absolútne nevyhnutné. Na Lúčna 1014, Bytča bola úplne vymenená hydroizolácia plochej strechy, ktorá tým získala opätovnú vodotesnosť a tepelnú ochranu. Opravené boli všetky prvky, ktoré sa na streche nachádzali. Budova Lúčna 1014, Bytča bola podrobená tiež oprave plochej strechy. Oprava bola nevyhnutná a boli tu aplikováné nové funkčné hydroizolácie, ktoré zminimalizovali únik tepla a eliminovali možné zatekanie vody do objektu.