Strečnianská 4-10, Bratislava

Odstránenie systémových porúch a zateplenie obvodového plášťa a lodžií, hydroizolácia a zateplenie strechy vrátane strojovní výťahov, výmena výplní stavebných otvorov (okná 1.NP a schodísk, vstupné brány), úprava vstupov a schodov, ostatné práce.

Zateplenie domu zaistilo výrazné zníženie nákladov za vykurovanie, ale tiež zvýšenie komfortu bývania pre obyvateľov. Návratnosť investície do zateplenia domu je v prípade tejto budovy Strečnianská 4-10, Bratislava takmer okamžitá. Myslené bylo aj na spoločné priestory - chodby, pivnice, kočikáreň. K docieleniu zateplenia týchto priestorov tu prebehla výměna dverí pri vstupe do budovy. Nové vchodové dvere spoľahlivo eliminovali zbytočný únik tepla z objektu. Vstup do budovy bolo potrebné zmodernizovať. Oprava vstupného portálu zaistila budove pekný vzhľad. Opravili sme aj prístupové cesty k objektu a okoliu.

Množstvo balkónov na budove Strečnianská 4-10, Bratislava dlhodobo potrebovalo rekonštrukciu. Rekonštrukcia balkónov je neoddeliteľnou súčasťou revitalizácie objektov a aj tu bola potrebná výmena zastaraných a poničených prvkov za nové a bezpečné. Staré obklady boli strhnuté a nahradené novými. Pokládka nových obkladov zaistila budove Strečnianská 4-10, Bratislava ochranu proti možnému znečisteniu od okoloidúcich osôb alebo exkrementov zvierat.