Hlavačiková 1-13, Bratislava

Odstránenie systémových porúch a zateplenie obvodového plášťa a lodžií vrátane zábradlí, výmena výplní stavebných otvorov (okná a vstupné brány), úprava predsadených zádverí hlavných vstupov, výmena rozvodov (SV, TÚV, plyn, vzduchotechnika a odpad) a vyregulovanie ÚK, ostatné práce.

Zateplenie domu zaistilo výrazné zníženie nákladov za vykurovanie, ale tiež zvýšenie komfortu bývania pre obyvateľov. Návratnosť investície do zateplenia domu je v prípade tejto budovy Hlavačiková 1-13, Bratislava takmer okamžitá. Zateplovanie se nevzťahovalo iba na fasádu, ale zahŕňalo tiež výmenu okien za moderné plastové alebo drevohliníkové. Izolácia okien zohrala v celkovom zateplení dôležitú úlohu. Kompletnosť zateplenia budovy Hlavačiková 1-13, Bratislava zaistila výmena dverí do objektu. Práve zastarané a pokrivené dvere boli príčinou veľkého úniku tepla. Tento problém sme montážou nových dverí vyriešili.

Množstvo balkónov na budove Hlavačiková 1-13, Bratislava dlhodobo potrebovalo rekonštrukciu. Rekonštrukcia balkónov je neoddeliteľnou súčasťou revitalizácie objektov a aj tu bola potrebná výmena zastaraných a poničených prvkov za nové a bezpečné.