Limbová 10-12, Žilina

Zateplenie obvodového plášťa, stropu suterénu a strojovní výťahov, výmena výplní stavebných otvorov (zasklenej schodiskovej steny, vstupných dverí, pivničných okien a okien strojovní výťahov), úprava atiky a dlažby vchodu, obnova sokla a okapového chodníka.

Zateplenie domu vráti budove Limbová 10-12, Žilina v horizonte cca 5 rokov náklady spojené s revitalizáciou. Vďaka zníženiu energetických nárokov je návratnosť investície pre tento objekt takmer okamžitá. Zateplovanie se nevzťahovalo iba na fasádu, ale zahŕňalo tiež výmenu okien za moderné plastové alebo drevohliníkové. Izolácia okien zohrala v celkovom zateplení dôležitú úlohu. Nutná bola aj oprava vstupných portálov. V rámci snahy o minimalizovanie úniku tepla z budovy bol tento krok nevyhnutný. Práce zahrňovali povrchové úpravy ostenia a čelných panelov. Pri tejto fázi opravy bola vykonaná taktiež rekonštrukcia priľahlého okolia vstupu do objektu.

Vďaka službe stavebné práce na kľúč dokážeme klientom ponúknuť služby podľa ich predstáv. Tu sme zaišťovali revitalizáciu pre objekt Limbová 10-12, Žilina. Po konzultácii s klientom a zoznámením sa s jeho ideou sme spustili stavebné práce.